visit-ostergotland

Kampanjen "Väsen i ögonvrån"

Förra våren samlades en brokig skara mystiska troll och väsen i en skog i krokarna för inspelning av kampanjen "Väsen i ögonvrån". Kampanjen pågick under våren 2022 och är en del i marknadsföringskonceptet "Östergötland måste upplevas".

För en tid sedan samlades en brokig skara mystiska troll och väsen i en skog i krokarna för inspelning av kampanjen "Väsen i ögonvrån" som sedan pågick under våren 2022 och är en del i marknadsföringskonceptet "Östergötland måste upplevas". Bakom kampanjen står Region Östergötland, Markus Reklam och produktionsbolaget Film De Liberté och filmen visades på Ocean Outdoors digitala skärmar runt om i Sverige i början av maj 2022.

Kampanjen grundade sig i den tävling Region Östergötland och Markus reklam vann i början av 2022 där priset var exponering för 2 miljoner kronor på digitala skärmar. Idén bygger på en teknik som får den digitala utomhusenheten att reagera utifrån ansiktsregistrering. När du som förbipasserande på gatan tittar in i stortavlan ser du en vy av en tom och stilla skog någonstans i Östergötland. Men om du vänder bort blicken från tavlan börjar någonting röra sig där inne...

Relaterad information

Till startsidan för Visit Östergötland

En del av Region Östergötland

Visit Östergötland

581 91 Linköping
Organisationsnummer:
23 21 00-0040

010-103 00 00 (växel)

Sociala medier