visit-ostergotland

Om webbplatsen

Det här är en webbplats från Region Östergötland som har det regionala uppdraget att stärka Östergötlands attraktionskraft och utveckla regionens besöksnäring.

Visit Östergötlands webbplats

Den här webbplatsen använder Region Östergötland, via varumärket Visit Östergötland, för publicering av kampanjer, resereportage och nyheter i syfte att skapa intresse och locka besökare till regionen. Sidan finns på svenska och engelska och den delen som heter För branschen riktar sig till regionens besöksnäringsaktörer samt stöd- och främjarsystemet.

Vi tillhandahåller inte turistinformation

Syftet med Visit Östergötlands webbplats är att få potentiella besökare att bli intresserade av att resa hit. I de fall vi marknadsför vissa aktörer på denna sida är det i syfte att skapa intresse för ett specifikt geografiskt eller tematiskt område.

Söker man mer detaljerad information om utbudet eller behöver hjälp med att planera och boka sin resa rekommenderar vi att man besöker de olika destinationernas webbplatser och kontaktar turistserviceplatserna i regionen.

Tyck till om vår webbplats

Vi jobbar kontinuerligt med förbättringar av webbplatsen. Kontakta oss gärna på webb@regionostergotland.se och berätta vad du tycker.

Turistservice

Söker du mer detaljerad information om utbudet i de olika destinationerna? Östergötlands turistservice står redo att hjälpa dig!

Kontaktuppgifter

Till startsidan för Visit Östergötland

En del av Region Östergötland

Visit Östergötland

581 91 Linköping

Organisationsnummer:
23 21 00-0040

Telefon: 010-103 00 00 (växel)

Sociala medier