visit-ostergotland

Sommarkortet - unikt samarbete mellan två museum

Flygvapenmuseum

Två av Östergötlands största museer, Östergötlands museum och Flygvapenmuséet går sommaren 2023 samman för att ge fler chansen att upptäcka museerna i sommar till ett rimligt pris. Ett nytt sommarkort ger innehavaren obegränsade entrébesök till båda verksamheterna under juni–augusti 2023.

Den 25 april släpptes nyheten Sommarkort till försäljning på respektive museum. Du som köper kortet kan besöka Flygvapenmuseum och Östergötlands museum hur många gånger du vill under sommarmånaderna, priset är 350 kronor för vuxen och 280 kronor för student eller pensionär. Barn upp till och med 18 år går fortsatt in gratis.

Utöver sommarkortet finns även ett nytt samarbete som ger dig som besökt det ena museet rabatterad entréavgift på det andra. Den som besöker det ena museet får halva priset på entréavgiften hos det andra museet. Spara bara ditt kvitto och gör ett besök inom en månad från det första museibesöket.

– I det ekonomiska läge som råder har många fått en mer ansträngd ekonomi. Vi tycker att det är viktigt att kunna erbjuda meningsfulla aktiviteter under en hemester i Östergötland, säger Noomi Eriksson, museichef på Flygvapenmuseum.

Till startsidan för Visit Östergötland

En del av Region Östergötland

Visit Östergötland

581 91 Linköping
Organisationsnummer:
23 21 00-0040

010-103 00 00 (växel)

Sociala medier