visit-ostergotland

Höstmys i Östergötland

Vadstena klosterhotell

Förgyll hösten med en övernattning på ett av Östergötlands mysiga hotell.

Kanske åker du en weekend. Eller så har du möjligheten att förgylla en vardag med en övernattning - en chans man inte ska missa att sätta lite guldkant på vardagen. Låt oss tipsa om fem mysiga övernattningsmöjligheter i vårt län.

Borkhult Lapphem Länk till annan webbplats. - checka in i den vackra byggnaden från 1800-talet och njut av exempelvis Göra ingenting-paketet. Missa inte de härliga namnen på lägenheterna som alla är gamla östgötska ord.

Sveas hotell och cafe Länk till annan webbplats. - i Malexander. Checka in i Östegötlands vildmark och njut av den magiska naturen här i de södra delarna av vårt landskap

Klosterhotellet Vadstena Länk till annan webbplats. - känn historiens vingslag i detta hotell delvis beläget i den gamla kungsgården från 1200-talet. Granne med Vättern och klosterkyrkan som byggdes efter Den Heliga Birgittas order

Borghamn Strand Länk till annan webbplats. - checka in med Omberg som närmsta granne och lär dig mer om stenen som byggde Borghamn. Missa inte att du kan boka hotellets vedeldad badtunna och bastu.

The Lamp Hotel, Spa, Bar & Restaurant Länk till annan webbplats. - lyxigt boutiquehotell och spa mitt i centrala Norrköping. Det lilla extra helt enkelt.

Vilket skulle du välja?

Till startsidan för Visit Östergötland

En del av Region Östergötland

Visit Östergötland

581 91 Linköping

Organisationsnummer:
23 21 00-0040

Telefon: 010-103 00 00 (växel)

Sociala medier