visit-ostergotland

"Väsen i ögonvrån", ny kampanj på gång

Häromveckan samlades en brokig skara mystiska troll och väsen i en skog i krokarna för inspelning av kampanjen "Väsen i ögonvrån" som lanseras senare i vår och är en del i marknadsföringskonceptet "Östergötland måste upplevas".

I förra veckan samlades en brokig skara mystiska troll och väsen i en skog i krokarna för inspelning av kampanjen "Väsen i ögonvrån" som lanseras senare i vår och är en del i marknadsföringskonceptet "Östergötland måste upplevas". Bakom kampanjen står Region Östergötland, Markus Reklam och produktionsbolaget Film De Liberté och filmen kommer att visas på Ocean Outdoors digitala skärmar runt om i Sverige i början av maj.

Kampanjen grundar sig i den tävling Region Östergötland och Markus reklam vann tidigare i år där priset var exponering för 2 miljoner kronor på digitala skärmar. Idén bygger på en teknik som får den digitala utomhusenheten att reagera utifrån ansiktsregistrering. När du som förbipasserande på gatan tittar in i stortavlan ser du en vy av en tom och stilla skog någonstans i Östergötland. Men om du vänder bort blicken från tavlan börjar någonting röra sig där inne...

Senast uppdaterad

Relaterad information

Till startsidan för Visit Östergötland

En del av Region Östergötland

Visit Östergötland

581 91 Linköping
Organisationsnummer:
23 21 00-0040

010-103 00 00 (växel)

Sociala medier