Evenemang

Långrådna Community Choir - Körsång HT 19

Långrådna, Valdemarsvik
Vi övar på torsdagar, med start den 29 augusti kl 19-21 i Långrådna Kultur & Gästgiveri.

(Tisdagar leder jag kör i Gamleby! Kolla in den om den dagen ovh platsen passar dig bättre!)

Långrådna Community Choir är en mixad kör med hög energi och sångglädje! Skratt och Fokus! ALLA är välkomna!
Kören passar för både erfarna och oerfarna sångare, du lägger det själv på den nivå som ger dig tillräcklig utmaning, lär in flera stämmor, ta på dig soloinsatser, improvisera eller håll dig till en och samma stämma, öva på körklang, röstteknik och texter. Att sjunga handlar om övning och vilja, inte om talang!

Instudering sker via gehöret. Inga papper. Vill du öva hemma får du tillgång till stämfiler via Dropbox.
Stort fokus på körklang och röstteknik, andning och närvaro!
Repertoar: Blandat, Mycket världsmusik! Afrikanskt, Nordiskt, Bulgariskt, Engelskt mm men även nya arrangemang, många skrivna av medlemmar inom körnätverkat Natural Voice, flerstämmiga arrangemang, mellan 2 & 8 stämmor.

Körledare: Kajsa Norrby, sångerska, pedagog, körledare och scenkonstnär med kompetens i klassisk sång, folk- och världsmusik och scenisk musik. Kajsa har stor erfarenhet av att leda körsång, många kontakter inom körsverige, och körwales där hon också varit ledare för sångworkshops och deltagit på olika sätt i körlivet. Hon är körledare inom nätverket Natural Voice i Storbritannien, bildat av Frankie Armsrong, sång är hälsa, kroppen och själen vårdar vi i samma veva som vi sjunger.
Genom nätverket "NVN" har Kajsa kollegor runt om i Europa, USA och Australien vilket öppnar upp möjligheter för spännande samarbeten.

AVSLUTNING & KONSERT:
Återkommer om datum för konsert och avslutning vid terminens start!

I samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan

Prisinformation

PRIS: höstterminen 2019, 29 aug -21 nov: 1150:- inklusive moms. Betalning sker via faktura. Då ingår 12 ordinarie repetitionstillfällen + någon form av framträdande inklusive extra repetition. ANMÄLAN: mail till kajsanorrby@hotmail.com eller via sms 0739-881399. Om du har skäl för att dela upp betalningen så går det bra och du meddelar i så fall detta när du anmäler dig! Berätta också lite om dig själv och din relation till din röst.