Evenemang

After Work-cykling

Vadstena

Till oss kommer vänner och kollegor på After Work efter jobbet, en samling människor som tycker det är kul att då och då hitta på något kul tillsammans efter jobbet. Här finns ingen hög musik som försvårar samtalen, eller drycker som försvårar talförmågan - men en massa fin natur och roliga aktiviteter för vänner och kollegor som i första hand söker gemenskap och upplevelser!

Tider:
After Work-paketen genomförs onsdagar-fredagar mellan kl. 17.30 och 19.30. Endast mars-juni. Välj bland zipline, MTB-tur eller vandring. Det går också bra att boka picknickpaket av oss som ni intar efter avslutad aktivitet (199kr). Vi håller öppet för alla att boka, men om ni är ett egen gäng på minst 4st som vill ha en egen after work så stänger vi allt och kör bara för er och era önskemål.

Zipline - höghöjdsbanor och ziplines på Omberg. Klättra i hinderbana ovan mark och zippa fram i linbana mellan trädtopparna. Max.vikt 130kg. Max antal: 30 pers. Genomförs fredagar för öppna grupper.
Pris: 299kr/person i april. 349kr/person i maj, 399kr/person i juni.

MTB-tur - guidad MTB till finfina stigar på berget - snäll cykling anpassad efter gruppens förmåga och önskemål. Max. 10 pers. Genomförs torsdagar för öppna grupper.
Pris: 349kr/person i april, 399kr/person i maj, 449kr/person i juni

Vandring - vackra vyer och orörd skog, vi går lite off the beaten track och upplever stillheten bortanför. Ta del av Ombergs historia om mytiska väsen och livet man levde här en gång för längesen. Max. 15 pers Genomförs onsdagar för öppna grupper.
Pris: 199kr/person i april, 249kr/person i maj, 299kr/person i juni.


Ett picknick-paket ligger på 199kr/person - och innehåller en matig macka som ni klarar kvällen på.

Prisinformation

Pris: 349kr/person i april, 399kr/person i maj, 449kr/person i juni