Evenemang

Fredagsvandring på Omberg

Vadstena, Ödeshög

Omberg är värt ett besök året om - det finns alltid fina delar att upptäcka på berget oavsett säsong. Och ja, vi som bor här säger berget - även om de flesta inte vill likställa Omberg med ett berg - vi får ofta höra att det bara är en stor kulle. Oavsett, så är denna stora kulle tillräckligt stor för att det ska finnas rejält med uppförsbackar här och relativt tekniska stigar emellanåt.

När?
Fredagsvandringar i april-juni och augusti-november med start kl.10.00 från Stocklycke Vandrarhem.
En vandring på 5h inkl. picknicklunch. Bokas senast 48h innan avgång.
(OBS: Under juli har vi endast vandringar för förbokade grupper).

Tillgänglighet och svårighet:
Under våra utannonserade vandringar så blir det både uppför och nedför för att njuta vyer och utsikter. På dessa turer bör du kunna vandra obehindrat i promenadtempo.
Om du inte har möjlighet att röra dig obehindrat på stigarna så meddela oss innan, så ser vi till att ta fram en rutt som passar bra för just dig och ditt sällskap! Här på Omberg finns även en slinga i bokskogen speciellt framtagen för att enkelt kunna besökas med barnvagn eller rullstol, med ett rep som ledsagning för synskadade.

Priser: 
599kr/p (inkl. picknicklunch med matig smörgås, dryck, snacks och bakverk)

Min/max. antal deltagare:
Denna tur behöver minst 5st deltagare för att blir av, om det blir färre anmälda än så kan vi behöva ställa in - ni får då tillbaka alla pengar ni förskottsbetalat. Vi tar max 12st/tur, men oftast är vi 6-8 personer.

Boka

Prisinformation

599 SEK vuxen (+13 år)
499 SEK barn (3-12 år)

I priset ingår en guidad vandring på Omberg med picknicklunch innehållande matig smörgås och dryck, samt snacks, frukt, fika och kaffe/te,