Evenemang

Söderköpings bokhylla, Håkan Nesser

Söderköping

Författarbesök av Håkan Nesser, en av våra mest populära och framgångsrika författare vars böcker har sålt i över 20 miljoner exemplar världen över och blivit översatta till ett trettiotal språk.

Copyright/fotograf: Caroline Andersson

Söderköpings bokhylla laddar för ytterligare en sommar med intressanta och spännande författarbesök. Eftersom den här sommaren inte kommer att likna någon annan så görs vissa justeringar för att det ska fungera.

Det blir fyra författarbesök under måndagar i augusti. Dessa hålls på olika platser i vår långsträckta kommun, det blir helt enkelt en bokhylla på sommarturné!

En efterlängtad återvändare är Håkan Nesser som besökte bokhyllan för 12 år sedan. Håkan Nesser är en av våra mest populära och framgångsrika författare med bland annat kriminalromanerna om Van Veeteren, uppväxtskildringen Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö, novellsamlingen Barins triangel, New York-romanen Maskarna på Carmine Street, London-romanen Himmel över London samt kvintetten om kommissarie Gunnar Barbarotti i Kymlinge.

Biljetter säljs på Söderköpings Bokhandel & Antikvariat fr.o.m. den 10 juli.

Varmt välkommen önskar Riksteatern Söderköping, Studieförbundet Vuxenskolan, Söderköpings Bokhandel & Antikvariat, Söderköpings stadsbibliotek och kulturkontor.

Boka

Prisinformation

Biljetter säljs på Söderköpings Bokhandel & Antikvariat fr.o.m. den 10 juli.

150 kr eller 130 kr med Riksteaterns scenpass