Evenemang

Gästspel med Marie & Peter J. Skogström

Villa Fridhem - Norrköping, Norrköping   -  En del av: Villa Fridhem - Norrköping

Peter är för de flesta känd som Årets Kock 2006 och var även en av finalisterna i 2018 års tävling. Innan Peter blev egen företagare arbetade han bland annat som kökschef på Kronovalls Slott och anrika Petri Pumpa. Peter driver sedan 2009 företaget Smarta Kök tillsammans med Patrik Alemo, som levererar vällagad lokal lunchmat på olika restauranger i Malmö och Lund. Vinsten i TV programmet Kockarnas Kamp har också gjort honom till ett känt namn för gemeneman.

Marie är mest känd som vinnaren av Kanal 5:s program Dessertmästarna 2013, men meritlistan är betydligt längre än så. Från PM & Vänner i Växjö till stjärnkrogar i London klättrade hon den tuffa vägen upp till chokladtillverkning på NK i Stockholm och vidare till Petri Pumpa. Tävlingar som Coupe Dessert och Wilhelmina har genererat både första- och andraplatser och två gånger har Marie tagit sig till semifinal i Årets Kock.

Tillsammans med våra kockar komponerar de en härlig meny för helgen och Marie sätter sin prägel på vår afternoon tea buffé. Vi letar fram de bästa vinerna i vår vinkällare och välkomnar dig för middag  – med eller utan övernattning. Det här får du bara inte missa!

Till detta erbjuder vi två olika vinpaket med de bästa vinerna från vår vinkällare (vi erbjuder även alkoholfria dryckespaket, ange detta vid bokning).

Ta del av denna unika upplevelse genom att boka något av våra övernattningspaket eller kom bara över kvällen (i mån av plats).

Fakta

Fredag
Ett glas champagne före middagen
En trerätters middag komponerad av paret Skogström
Vinpaket classic med viner från vår vinkällare
Priser
1495 kr/person

Uppgradera ditt vinpaketet till exclusive 300 kr
 
Lördag
Ett glas champagne före middagen
En femrätters exklusiv middag komponerad av paret Skogström
Vinpaket classic med viner från vår vinkällare
Priser
1995 kr/person

Uppgradera ditt vinpaketet till exclusive 400 kr