Se och göra

S:t Anna Kajak- Tyrislöt

S:t Anna, Söderköping

Upplev S:t Anna skärgård i Sommar! Hör av Dig för paddling, båtturer eller stugor m.m
.
Enligt många erfarna kanotister är S:t Anna, " världens vackraste skärgård".
Från oss kan Du lätt ge Dig iväg på fina paddelturer. Du hyr av oss- eller har med Dig egen kajak. Vi har en skyddad och lättillgänglig parkering precis vid vår stora kajakbrygga.
.
Du får verkligen en vildmarkskänsla när Du paddlar i vår ytterskärgård bland hundratals -kanske tusentals små och större öar.
Vill Du ha mera skyddade vatten väljer Du innerskärgården med mera grönskande öar.
Vill Du göra dagsturer och bo bekvämt går det bra att hyra någon av våra stugor ( totalt 30 bäddar finns fördelat på 7 stugor).. Vill Ni njuta av det bästa så rekommenderar vi att Ni deltar i någon av våra turer som vi arrangerar där allt ingår.
.
I vår charmiga lilla sommarlanthandel kan Ni proviantera samt fika utanför på serveringen vid bryggan. Vi hyr även ut små motorbåtar och roddbåtar samt har en egen välkänd bensinmack. Mera information på hemsidan som följer för att göra vistelse i S:t Anna ytterskärgård oförglömlig.
.
Gunvor Larsson med familj och personal hälsar alla välkomna till det lilla familjeföretaget som drivit turistnäring sedan 1950-60-talen ,från vårt skärgårdshemman längst ut på Norra Finnö i S:t Anna skärgård .