Evenemang

Skogsbad - möt våren på Omberg

Väderstad, Ödeshög

Möt våren med en unik och välgörande naturupplevelse – följ med på skogsbadsguidning i vackra Ekopark Omberg utanför Ödeshög.

Under ungefär 3 timmar upplever vi skogen tillsammans på ett annorlunda och avstressande sätt, Genom enkla och speciellt utvalda aktiviteter guidas du till närvaro, återhämtning och fördjupad kontakt med dig själv, naturen och allt levande. 


Upplevelsen är kravlös och du kan hela tiden anpassa de aktiviteter som erbjuds så att de passar för dig. Guidningen är inte fysiskt krävande, men du behöver kunna röra dig i långsamt tempo i skogsmiljö och vara klädd väl anpassat för stillsam utomhusaktivitet i rådande väderlek.
Vi kommer inte gå långt, ofta inte mer än sträcka på max 1-2 kilometer under hela guidningen.

Välkommen att anmäla dig så snart som möjligt för att vara säker på att få en plats, antalet deltagare i varje grupp är begränsat för att ge en mer personlig upplevelse.

Att uppleva naturen genom sina sinnen i utomhusmiljö är en aktivitet som i sig innebär att komma bort från trängsel och riskmiljöer för smittspridning. Utifrån det rådande samhällsläget med Covid19 görs också ytterligare anpassningar av upplevelsen för att skapa en avslappnad och trygg miljö. Antal deltagare i gruppen kommer tex att begränsas till endast ett fåtal personer och vi kommer vara noga med att hålla personavstånd till varandra under vår stund i skogen. Om du får symptom på förkylning eller influensa ska du inte komma till guidningen utan kostnadsfritt omboka din upplevelse till ett senare datum.


Anmälan görs på epost till ew@irelation.se. Meddela vilket till vilket datum och hur många personer du vill anmäla. Om du har några särskilda behov eller frågor så skriv även detta. Du kommer få bekräftelse med mer information om upplevelsen och uppgifter runt betalning när anmälan tagits emot.


Vi ses i skogen!

Prisinformation

390 kr/person