Evenemang

Torsdagsvandring över Omberg

Vadstena, Ödeshög

Omberg är värt ett besök året om - det finns alltid fina delar att upptäcka på berget oavsett säsong. Och ja, vi som bor här säger berget - även om de flesta inte vill likställa Omberg med ett berg - vi får ofta höra att det bara är en stor kulle. Oavsett, så är denna stora kulle tillräckligt stor för att det ska finnas rejält med uppförsbackar här och relativt tekniska stigar emellanåt.

När?
Torsdagar kl.10.00 startar vi från Borghamns Strand. Vi vandrar med guide över Omberg till södra Omberg och åker därifrån bil tillbaka till Borghamn.
En vandring på ca 6h inkl. picknicklunch. Bokas senast 48h innan avgång.

Tillgänglighet och svårighet:
Under våra utannonserade vandringar så blir det både uppför och nedför för att njuta vyer och utsikter. På dessa turer bör du kunna vandra obehindrat i promenadtempo.
Om du inte har möjlighet att röra dig obehindrat på stigarna så meddela oss innan, så ser vi till att ta fram en rutt som passar bra för just dig och ditt sällskap! Här på Omberg finns även en slinga i bokskogen speciellt framtagen för att enkelt kunna besökas med barnvagn eller rullstol, med ett rep som ledsagning för synskadade.

Priser: 
799kr/p (inkl. picknicklunch med matig smörgås, dryck, snacks och bakverk)

Min/max. antal deltagare:
Denna tur behöver minst 3t deltagare för att blir av, om det blir färre anmälda än så kan vi behöva ställa in - ni får då tillbaka alla pengar ni förskottsbetalat. Vi tar max 12st/tur, men oftast är vi 4-6personer.

Boka

Prisinformation

799kr/person

I priset ingår en guidad vandring på Omberg med picknicklunch innehållande matig smörgås och dryck, samt snacks, frukt, fika och kaffe/te, samt en guidad resa med bil tillbaka till Borghamn efter avslutad vandring på södra Omberg.

Vägbeskrivning

Vi samlas utanför entrén till Borghamn Strand i Borghamn.
Vi kommer ett transportera er tillbaka hit i slutet av turen.
Man får inte köra bil här inne på området, men det går bra att parkera på framsidan av anläggningen.