Boende

Konferens på Ombergs Turisthotell

Ödeshög

Mittemellan Vadstena & Gränna på det vackra Vätterlen ligger Ombergs Turisthotell. Här har vi bokskogen bakom oss och milsvid utsikt över Vättern och Östgötaslätten!

Här bor du i charmiga pensionatsrum, njuter av vällagad mat och upplever den vackra naturen. Varmt välkommen till oss här på Ombergs Turisthotell och ta del av det som berget, skogen, slätten och Vättern har att erbjuda!

Ombergs Turisthotell är en plats för kreativa möten. Den röda träbyggnaden är en perfekt mötesplats för den lilla konferensen, ledningsgruppsmötet eller styrelsemötet. För oss är det viktigt att organisera ert möte så det möjliggör det resultat ni tänkt er. Vi tar därför tacksamt emot information innan om vad ni vill få ut av er vistelse här. Hos oss går det att boka Affärslunch, konferenser eller kick-off.

Vi tar emot såväl små som stora grupper och kan ordna att er grupp har Ombergs Turisthotell för er själva! Vi har två olika konferenslokaler att tillgå. Många av våra konferensgäster använder även berget och omgivningarna som mötesplats för att få ny inspiration. I restaurangen serverar vi fika, lunch och fyrarätters supé till våra konferensgäster. Det finns också möjlighet att få med sig fika eller lunch ut på berget eller till någon annan trevlig plats i omgivningen. Vi använder lokalproducerade och ekologiska råvaror i vår matlagning.

Sedan 2008 finns vi omnämnda i White guide. Både 2014 och 2015 blev vi utsedda till Östergötlands bästa restaurang. Vi bokar gärna in aktiviteter i samband med er kick-off eller konferens här.