Boende

Skänninge Stadshotell

Skänninge, Mjölby   -  En del av: Konferens på Skänninge Stadshotell

Skänninge Stadshotell anno 1885, är ett mycket vackert hotell mitt i Sveriges vagga - Skänninge. Vår vackra oscarssal med sina åtta meters takhöjd och enorma kristallkronor är givetvis vårt unika kännetecken och här dukar vi upp till alla typer av festliga arrangemang, såsom bröllop, galamiddagar, danstillställningar, fester, julbord etc. 

Hotellet har idag nio vackra och individuellt inredda rum och totalt 19 bäddar. Vi står inför en stor ombyggnation där ytterligare 24 rum kommer byggas.

Konferenser hos oss ska ge ett postitivt minne och vi satsar mycket på att förmedla en speciell känsla präglad av en mysig och varm atomsfär med lite extra "lyx". 

Vår restaurang är öppen varje dag året runt och i vårt kök använder vi helst råvaror från Östgötabygden och har alltid ekologiska basvaror. Vi lagar all mat helt från grunden och använder inga konstiga tillsatser och undviker alla onödiga E-ämnen. Hos oss finns alltid mat för veganer, vegetarianer och olika former av specialkost. Gedigen vällagad svensk, östgötsk mat och rejäla bufféer med mycket grönt, är vårt kännetecken.

Varje fredag har vi AfterWork med en särskild tema-buffé - ofta med någon särskilt inbjuden gäst, gästkock eller liveunderhållning. Minst en gång i månaden har vi någon typ av större evenemang öppet för allmänheten. 

Julbordssäsongen på Skänninge stadshotell är helt underbar och kan inte beskrivas - den måste upplevas!

Välkomna

 

Boka

Mer från Konferens på Skänninge Stadshotell

Utbud

Faciliteter

Restaurang
Bar
Uteservering
Take away
Lunch
Internet
Kabel TV
TV
Luftkonditionering
Dusch
Hårtork
Hiss
Affär
Bastu
Skogsmark
Kafé
Cykeluthyrning
Fritidsfiske
Gatukök
Golf
Husdjur välkomna
Konferensmöjligheter
Kreditkort accepteras
Kylskåp
Kök
Lekplats
Restaurang med fullständiga rättigheter
Mikrougn
Motionsslinga
Simhall
WiFi
Uteplats
WC/Toalett
Frukostservering
Året runt öppet
Längdskidåkning
Onlinebokning
Badstrand
Barnmeny
Kaffe/Te
Parkering
Strykbräda
Badplats
Bussparkering
Badkar
Gratis WiFi