Välkommen att uppleva Finspång under O-Ringen 2019

21-27 juli 2019 går en del av O-Ringen, världens största orienteringstävling, i Finspångs kommun. Här hittar du information om boende, utflyktsmål och annan information om Finspång som kan vara bra att ha inför och under O-Ringen.

Genom vår historia har Finspång många spännande besöksmål. Med våra platsspecifika kvaliteter i form av vatten, eld, järn och glas ger det kunskaper om allt det som har byggt kommunen.

I Finspång har du nära till naturen var du än är eller bor. Vår kommun är en av Sveriges sjö rikaste, och det skryter vi gärna om! Med en tillgång av 368 sjöar skapar det fantastiska möjligheter för ett aktivt friluftsliv! Allt från bad och fiske, till att paddla kanot. Vid flera tillfällen har Naturvårdsverkets undersökning kommit fram till Finspång som den bästa friluftskommun i Östergötland.

Några boendealternativ i Finspång

Har du en ledig stuga, lägenhet eller plats för husvagn i Finspång under O-Ringen-dagarna. Hyr ut ditt boende!

Läs mer om O-Ringentävlingen Kolmården 2019

Finspångs kommuns webbplats

Finspång som ligger i norra delen av Östergötland erbjuder massor av attraktioner för besökare. Här har vi en rik historia och stolta traditioner i konst och hantverk. Därför en plats som är både intressant och berikande. Vill du veta mer om glaskonst, bondelivet förr i tiden, väveri, turbiner och spännande järnmalmshantering? – allt det som har byggt Finspång! Välkommen hit, upplevelser som berikar.

Intressanta tips på besöksmål på din vistelse i Finspång