Evenemang

Atlas Cup

Finspång
Atlas Cup är en stor turnering I Futsal (inomhusfotboll) som spelas på Arena Grosvad I Finspång. Åldersklasser från ungdomar födda 2010 till 2003 och även seniorklasser.

Atlas Cup arrangeras för elfte året i rad, cupen är ett framgångsrikt samarbete mellan arrangörsklubben Finspångs FK och huvudsponsorn Atlas Industrial Print AB.
Vår målsättning är att genomföra ett bra och välorganiserat arrangemang för spelare, funktionärer och publik med rolig och publikvänlig fotboll som resultat.

I år spelas det totalt 14 klasser fördelat på tre senior- och elva ungdomsklasser.

2017 blev ett rekordår och hela 150 lag var anmälda till cupen, 2018 års turnering kommer att locka circa 140 deltagande lag.
Det deltar lag från ca 45 olika föreningar i Östergötland och vi har även gästande lag som kommer från andra län.

Alla U-lagsspelare i samtliga ungdomsklasser får varsin specialdesignad Atlas Cup T-shirt.

Enligt gällande regler redovisas Inga resultat i de yngsta klasserna (födda 07, 08, 09 och 10), här är det bara ren fotbollsglädje som gäller.

Domarna i årets turneringar samordnas i samarbete med Norrköpings domarklubb, som dömer matcherna i de äldsta klasserna (herr/Dam/P02), i alla ungdomsklasserna dömer ungdomsspelare i Finspångs FK och Lotorps IF samt speciellt inbjudna domare till oldboysklassen.

Prisinformation

900:- per deltagande ungdomslag 1 100:- per deltagande seniorlag