Sevärdheter

Kulturhuset Finspång

Finspång

 

Kulturhuset Finspång

Finspång har fått en vacker och mångsidig mötesplats. Mitt i centralorten ligger Kulturhuset Finspång, en oas för kulturälskare. På våra scener bjuds det på allt från rock, pop och jazz till klassisk musik, dans, bio, och barnteaterföreställningar. Här finns något för alla!

Kulturhuset har sin huvudentré mot Bergslagsvägen. I den vackra foajén med golv i Kolmårdsmarmor och gedigna kristallkronor tillverkade i Rejmyre, finns husets reception med Finspångs Turistinformation. Här kan du få information om boende, aktiviteter och upplevelser om vårt fantastiska Finspång året om.

I Kulturhuset finns även Kulturskolans verksamhet som dagligen ger liv åt lokalerna med musik av duktiga och entusiastiska ungdomar. I huset finns också en restaurang med lunch och middagsmeny samt fritidsverksamheten Hörnan. Kulturhusets lokaler är tekniskt utrustade och har därför blivit populära mötesplatser för konferenser.

Biljettinformation
I vår Reception/Turistinformation kan du köpa biljetter till det mesta som händer i Kulturhuset, men även till vissa arrangemang i hela kommunen. Du kan även köpa biljetter online från vår evenemangskalender på :

 

 www.tickster.com

Faciliteter

Uteservering
Hiss
Kreditkort accepteras
Restaurang med fullständiga rättigheter
Tillgänglighetsanpassad
Parkering
Gratis WiFi