Evenemang

Nedsläckt hus - lev en helg utan el.

Borensberg, Motala
Vill du tillsammans med andra leva utan el under en helg och stärka dina kunskaper för att vara bättre rustad när det oväntade händer? Om, så är detta äventyr för dig/din familj/dina vänner! Det blir garanterat ett minne för livet!

Du kommer att få värdefull kunskap som ger dig en inre trygghet när det oväntade händer. Du kommer att utrustas med grunderna, praktiskt och teoretiskt för att klara av ett längre strömavbrott.

Eftersom det är ett experiment kommer det att vara "lite" svårt, men säkert. Ni som deltar i experimentet blir som ett stort team. Hur ni samarbetar är avgörande för hur helgen blir. Ni kommer tillsammans att planera hur ni på bästa sätt "överlever" helgen, utifrån de förutsättningar ni kommer att få. Mat och sovplats kommer att finnas i stugan. Frågeställningar som: hur skall vi dela upp maten så att den räcker hela helgen, hur får vi värme, var gör vi våra behov, hur får vi tag på vatten etc?

Mer information och anmälan sker här:
https://www.friluftsframjandet.se/lat-aventyret-borja/hitta-aventyr/friluftskunskap/kris-och-sakerhet/experiment-nedslackt-hus---lev-ett-dygn-utan-el/

Prisinformation

Medlemspris 500:-/person För att delta behöver du vara medlem i Friluftsfrämjandet.