Evenemang

Galeasen Sarpen till Motala

Motala

T/S Sarpen är en drygt 125 år gammal, kulturmärkt skuta som under mer än femtio år haft sin kajplats i Simrishamn. Under alla dessa år har hon bland annat seglat som utbildnings- och skolfartyg och därigenom varit till glädje och kunskap för flera generationer för såväl unga och gamla som seglare och landkrabbor. Nu kommer hon till Motala. Öppen skuta den 17 juli 14-17. Alla som är nyfikna är välkomna ombord för att se hur en skuta från 1892 ser ut idag. Mycket är sig likt. Dagssegling med enklare lunch den 18 juli 9-16.

På sommaren seglar Sarpen såväl i hemmavatten som internationellt. Följ med på en tur, ta med familjen, partnern, vännerna eller kollegorna. Se hur man sätter segel, styr, navigerar, slår knopar och lagar mat ombord. Eller njut av lugnet när motorn tystnat, vattnets kluckande mot bordläggningen hörs och vågorna sakta vaggar dig till sömns...
Nyfiken? http://sarpen.se/segelturer/

Prisinformation

Dagsegling med enklare lunch. 650,-/vuxen och 300,-/barn (under 15 år). Motala-Vadstena 18-21 Kvällstransport 250,-/vuxen och 150,-/barn (under 15 år).