Evenemang

Louise Hoffsten - Parksommar 2019

Motala Folkets Hus, Motala   -  En del av: Motala Folkets Hus

Vi har glädjen att få arrangera Louise Hoffsten - Parksommar 2019. Produktionen presenteras av Folkets Hus och Parker i samarbete med Headstomp Productions.

Tid: fredag 5 juli kl.19:00
Plats: Restaurang Sjöbris, Restaurang Skepparpinan. 

 

Louise Hoffsten, Sveriges bluesdrottning har en respektingivande 30-årig solokarriär, som förutom bluesen även omfamnat genrer som rock, visa, folkmusik och jazz. Hon har med sin musik successivt och med en självklarhet spelat sig in i publikens hjärta. Sommaren 2019 åker hon på turné igen - i ett intimare, mindre och avskalat format. Låtar från hela hennes karriär levereras tillsammans med två gitarrister, en basist och framförallt har hon med sig sin röst och sitt munspel!

 

Hon har tidigare gett ut två böcker, mottagit priser och medverkat i TV-program som Melodifestivalen, Körslaget, Stjärnorna på slottet och nu senast i 2018 års Så mycket bättre. Louise har precis avslutat en bejublad vårturné i konserthus runt om i landet.

Vi erbjuder en helkväll med en exklusiv nära spelning inkl förtäring i vår nya resturang. I biljettpriset ingår en tvårätters meny ex dryck.

 

Restaurangen öppnar kl 19 då förrätt serveras.

 

Spelning ca kl 20-21.15

 

Varmrätt serveras efter konsert.

Kvällens meny:

Förrätt - Skagenröra på danskt rågbröd

Varmrätt - Laxfilé serveras med potatispuck, ramslökscreme och rostade grönsaker alt Kycklingfilé serveras med potatispuck, rödvinsås och rostade grönsaker

 

Biljetter via tickster.com

Biljetter som köps vid samma bokningstillfälle placeras i möjligaste mån tillsammans. I övrigt sker placering av arrangören.

Efter köp av biljetter - maila konferens@motalafolketshus.se och meddela ditt bokningsnr och menyval.