Evenemang

TÅRAR ÄR FÖR SVAGA - teater på NYGATAN9

Boxholm
TÅRAR ÄR FÖR SVAGA
En korridor, en dörr, en stol i ljus furu, en tavla med guldram en stol till, ett litet bord. Kanske påminner det om en ett väntrum på en vårdcentral eller på ett äldreboende. Eller?

Här möts i varje fall Stig-Olof och Gunbritt. Han en gång i tiden en handelsresande. Hon en kvinna av sin tid. TÅRAR ÄR FÖR SVAGA är en föreställning om minnen och bristen på minne och hur våldet, inte minst i nära relationer, formar och deformerar oss människor.

Stig-Olof spelas av Christer Gustafsson. Gunbritt spelas av Sara Jussi.
Pjäsen är skriven av Jan Holmbom och den har sin urpremiär dagen innan i Linköping (den 26 juni 2019). Det är också Jan som stått för regin.

Teater Treo är en fri teatergrupp baserad i Boxholm som bildats i år 2019. Sara Jussi, Christer Gustafsson och Jan Holmbom utgör den fasta teaterensemblen och TÅRAR ÄR FÖR SVAGA är Teater Treo’s första teateruppsättning. Hemmascen för Teater Treo är kulturhuset NYGATAN9 i Boxholm.

MER INFO? Jan Holmbom :: tel 070 525 73 80 :: jho@linnefors.se

Prisinformation

BILJETTPRIS: 120 kr (inkl 20 kr serviceavgift) Du köper din biljett på ostbok.se (se länk) https://ostbok.se/butik.html?fbclid=IwAR3_WiTtIcpPKIGBZ2mwxShfuTHequfRi5Hi9eP0zlsEZwBCzRi7DBzc5uY#!/biljett Ev överblivna biljetter säljs vid dörren 1 timme före föreställning.