Evenemang

På dejt med Jessica Andersson

Motala
Jessica Andersson har bl.a medverkat i Melodifestivalen sju gånger och vunnit en av dessa med duon Fame tillsammans med Magnus Bäcklund - Fått en guldmask för bästa kvinnliga huvudroll i musikalen "Little Shop of horrors" 2008 - skrivit den självbiografiska boken "När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var 2009" som sålt i över 12.000 exemplar - Legat 98 veckor i sträck på Svensktoppen med låten "I did it for Love", som även blev utsedd till årets låt 2010 - Medverkat i sommarturnén Diggiloo i hela 13 av 16 säsonger - varit programledare för ensam mamma söker (TV3) i två säsonger.

Jessica säger:
"Ja, alltså jag kommer ju på dejten precis som jag är så du behöver inte göra dig till eller så, bar kom som du är du också. Ska försöka vara så ärlig och öppen som möjligt och berätta om mig själv, sjunga en hel del och bjuda på en del oväntade överraskningar ;)
Sen hoppas jag givetvis att du liksom jag har humor och gillar att skratt, att kemi uppstår så att vi får feeling och kanske till och med vill dansa! Känns spännande - Vi ses!/Jessica"

Konsert med liveband 90 min, ingen paus.

Boka biljetter här: https://www.tickster.com/sv/events/hhv6rpg1nxrb5dl/2019-04-05/pa-dejt-med-jessica-andersson

Telefonnummer Motala Folkets Hus: 0141-480 50

Prisinformation

495kr