Evenemang

Mässan Trädgård och Uterum på Medevi Brunn

Medevi Brunn, hotell och vandrarhem i kulturhistorisk miljö, Motala   -  En del av: Medevi Brunn, hotell och vandrarhem i kulturhistorisk miljö

Tankar och idéer med en trädgårdsmässa på Medevi Brunn

Vår ambition med mässan är att skapa en unik känsla och upplevelse för både besökare och utställare. Här ska besökarna möta utställare som man annars inte kan finna tillsammans på samma plats. En mix av trädgård, konst, hantverk och mat gör besöket till en upplevelse. Småskalighet och lokalt är ett par av våra ledord. Likaså det unika, hög kvalitet och hantverksskicklighet är saker vi ser till när vi söker utställare.

2018 arrangerades mässan i centrala Motala i Stadsparken. 2019 har vi flyttat mässan till en plats som mer speglar en trädgård och du som besökare kan lättare se hur alla blommor och produkter passar in i dess naturliga miljö. Nämligen din egen rabatt, trädgård eller varför inte på balkongen..

  • Linda Schilén som ni ser lite varstans, bla. TV4 Nyhetsmorgon, böcker, tidningar och webb, var riktigt populär 2018 och kommer tillbaka 2019. Hon kommer att hålla till på Trädgårdsscenen där hon visar och bjuder på sina smarta tips för trädgården.
  • I Trädgårdssoffan finns Bella Linde där hon intervjuar föredragshållare och utställare samt bjuder på lite allmänt trädgårdsprat.
  • Maj-Lis Pettersson dyker upp på lördag för att hålla föredrag och besvara era frågor. Några av er kanske känner igen henna från radion som Trädgårdsdoktorn.
  • Tomas Lagerström kan det mesta om träd och e-plantor. På lördag berättar han om sina favoritområden och ger tips.
  • Björn Christiernsson är känd från TV och tidningar där han hjälper hemmafixarna med råd och tips. På mässan finns han på Trädgårdsscenen där han kommer att visa på hur man kan bygga lite egna saker till trädgården och uterummet.
  • Per Ehrlund, mannen som gav grillmustaschen ett ansikte, är aktuell med ny grillbok och en av våra mesta grillare i landet. Han kommer att hjälpa er att säkerställa så ni kan imponera vid grillen i sommar. 
  • På vår Facebooksida hittar ni löpande nyheter och information om mässan.

Prisinformation

Pris 80 kr per person.

Barn upp till 16 år gratis i målsmans sällskap.

Res med kollektivtrafiken