Evenemang

Barnridning ute i naturen

Ydre

För de små, följ med på en härlig tur genom Kalvefalls underbara hagar på hästryggen.

Vuxna går bredvid och leder hästen om så behövs. Turen går tryggt i skritt i ca 45 minuter på våra lugna väluppfostrade hästar.
Efter turen fikar vi och grillar korv.

Det är ett begränsat antal platser, därför sker föranmäla till asa@kalvefalls.se senast 24 timmar före evenemangets början.

Priset för hela upplevelsen är 300 kronor inkl. fika för ridande barn. Fika för vuxna och sällskapande barn är 50 kr.

 

Prisinformation

Priset för hela upplevelsen är 300 kronor inkl. fika för ridande barn. Fika för vuxna och sällskapande barn är 50 kr.

Fakta

Välkommen till Kalvefalls Gård, gården där vägen börjar!

Här kan våra gäster komma och rida på både vältränade islandshästar och häftiga Nordsvenska hästar, såväl långa som korta ritter, både på lektion och ute i naturen.

Vi erbjuder spännande kurser i vårat nybyggda ridhus för hästfolk inom flera discipliner där ridning utifrån samarbete och säte är den röda tråden, boende erbjuds i gårdens små uthus samt vilda matupplevelser på gårdens krog. Vi är STF anslutna som vandrarhem.

Våra samlade erfarenheter och kunskaper delar  vi gärna med oss, så kontakta oss för kurser och konsultuppdrag så kan vi berätta mer.

Här finns finns ett stort utbud för den djur och naturintresserade, samt en gårdsrestaurang som serverar lokal mat på vilda och lokala råvaror. På gården finns boende, i både självhushåll och helpension.

Läs gärna mer på www.kalvefalls.se eller www.facebook.com/kalvefalls