Digital värdskapsutbildning

Välkomna till Visit Östergötlands digitala värdskapsutbildning som främst riktar sig till anställda inom besöksnäringen, som möter turister i sitt arbete, men även östgötarna som på ett enkelt och roligt sätt vill lära sig mer om värdskap och destinationen de bor i.

Under våren 2021 har den digitala värdskapsutbildningen fått en uppdatering. Ett helt nytt kapitel är tillagt med fokus på internationella besökare och vad de förväntar sig av oss. Kapitlet om digitalt värdskap har uppdaterats och inkluderar mer information om hur du kan hantera och svara på kommentarer i sociala medier. Dessutom har kunskapsdelen om Östergötland utvecklats så att vi som ambassadörer ska bli ännu bättre på att tipsa våra besökare om regionens fantastiska utbud och på så sätt tillsammans få dem att stanna längre och återvända hit gång på gång.

Utöver detta är tillgängligheten utökad, så att speakertexten också kan läsas och samtliga filmer har textats.

Efter att man genomfört ett kapitel kan man välja att fortsätta direkt till nästa kapitel eller att fortsätta utbildningen senare om man föredrar det. Man kan även begära att få en påminnelse till sin mail om att fortsätta utbildningen efter en vecka.

För att delta i utbildningen krävs att man skapar ett konto och man kan när som helst pausa utbildningen och logga in igen. Uppgifterna kommer inte att visas för andra och kommer inte att användas i andra syften. Efter genomförd utbildning får du ett diplom som du kan skriva ut och sätta upp på din arbetsplats. 

Du som tidigare genomgått värdskapsutbildningen kan logga in med dina gamla inloggningsuppgifter eller skapa ny inloggning. 

Tillsammans sprider vi det goda värdskapet i regionen!

 

Till utbildningen