Evenemang

Folkträdgården

Linköping
Folkträdgården är en förening som drivs ideellt. Hela vår trädgård är cirkulärt uppbyggd, till största del på återbruk av gamla, fina, skeva, upphittade, skänkta eller köpta prylar och material.

Vi har funnits i tre år i Linköping och pysslat med odling för sociala ändamål. I vår trädgård finns en kollektivodling som människor driver tillsammans och delar på arbete och skörd.
Vi har även en odling där vi säljer grönsaker genom andelar till privatpersoner, som en grönsaksprenumeration, och genom veckovisa leveranser till Restaurang Jord.

Under Östgötadagarna öppnar vi grindarna! Vi kommer styra upp fika och någon enklare soppa, vegansk, på råvaror från vår odling att avnjuta någonstans i vår trädgård. Vi säljer våra grönsaker i första hand genom andelar, men vi hoppas på att ha lite grönisar till övers till försäljning under dagarna. Alla är välkomna -hunden, bebisen, svågern, mormorn och gud och hans moster!

Tar du bil, vänligen parkera framför stora röda huset på parkeringen. Vi nås gott med cykel och buss (hållplats Djurgården) från stan!
Välkommen!

Prisinformation

Inget inträde såklart!