Äta

Min söta värld

Motala
Exklusivt designade tårtor och bakverk för alla tillfällen.

Tårtor

Här skapas alla tårtor från grunden - tårtor för alla tillfällen! Ni beställer er egna tårta och jag skapar den utifrån era önskemål. Vill ni se tidigare tårtor som jag har skapat kan ni klicka här.

Bröllopstårtor

En bröllopstårta anser jag ska vara unik och personlig. Om ni beställer en tårta hos mig får ni en smakupplevelse och ett minne för livet - just för att er speciella dag ska bli perfekt. Vill ni se tidigare bröllopstårtor som jag har gjort kan ni klicka här.

Födelsedagstårtor

Passa på att visa lite extra uppskattning till era nära och kära på deras dag med en personlig tårta. Då blir deras dag perfekt.
Vill ni se tidigare födelsedagstårtor för vuxna som jag har skapat kan ni klicka här. Ni kan även klicka här för att se födelsedagstårtor för barn.

Det stora tårtslaget

Under 2017 deltog jag i tv-programmet Det stora tårtslaget. Det var en underbart rolig upplevelse som jag kommer bära med mig för resten av livet. Ni kan läsa mer om detta under fliken Det Stora Tårtslaget som ni hittar i menyn

Fikasugen?

Hos oss hittar du goda bakverk att köpa och ta med eller också sitta och njuta av din fika hos oss.
Ekologiskt kaffe och flera olika sorter te, läsk och dricka för både barn och vuxna.

Kurser

Nytt kursutbud kommer snart Läs mer här pga covid19 finns inga tillgängliga
kurser

Gluttenfrittbröd

Hos mig, går att beställa glutenfrittbröd (lantbröd, fiberbröd, ljusformbröd, grovbröd, havrefrallor, hamburgerbröd,korvbröd
varje vecka bakas på beställning GFbröd
jämna veckor: onsdag och torsdag
ojämna veckor: onsdag

OBS! brödet bakas i samma kök, spar av gluten kan då finnas. Jag har speciella rutiner för att baka dessa bröd men har du frågor hör gärna av dig.
beställ här

Mer från Min söta värld

Utbud

Res med kollektivtrafiken

Fakta

Vi bakar allergivänliga tårtor och bakverk. Kontakta oss för beställning och mer information 

info@minsotavarld.se