Evenemang

Lär dig paddla SUP (Stand Up Paddleboard)

Kolmården, Norrköping

Vi erbjuder följande kurser:

Prova på

Kursen för alla åldrar. En lite kortare nybörjarkurs som är anpassad så att även barn i målsmans sällskap kan vara med. Man skall dock så klart vara simkunnig. Vi går igenom utrustningen, hur man står på brädan och paddelteknik och sedan ger vi oss ut på vattnet. Ca, 1,5 h varav 1 h på vattnet. 

Nybörjarkurs

Har du aldrig testat SUP förut så är detta kursen för dig. För alla över 13 år. Paddelteknik, säkerhet och utrustning gås igenom, först på land och sedan ger vi oss ut på vattnet. Ca 2 h varav 1,5 på vattnet.

Fortsättningskurs

Fortsättningskursen riktar sig till dig som testat att paddla ett par gånger eller gått vår nybörjarkurs och vill ta din paddling till en ny nivå. Du får lära dig mer om teknik och utrustning och får testa på att paddla i lite mer utmanande förhållanden, såsom vågor och vind. Paddelteknik och vändingar ingår också i dessa två utmanande timmar. 

Norrköping City tour

Paddla i Norrköpings vackra industrilandskap! Turen passar alla oavsett nivå. För dig som aldrig stått på en bräda till dig som paddlat tidigare. Vi går igenom allt du behöver kunna för att få se Norrköping från ett annorlunda perspektiv. Paddelteknik, säkerhet och utrustning gås igenom, först på land och sedan ger vi oss ut på vattnet. Totalt ca 1,5 timmar, varav ca 1 timme på vattnet.

Privatkurs

Vill du få ut extra mycket av din kurs/träningspass bokar du en privatkurs, där du är ensam deltagare. På dessa kurser finns alltid möjlighet att paddla på racingbrädor (hårda, smalare brädor) Vi lägger upp de två timmarna helt efter dina förutsättningar. Du kan vara helt nybörjare eller ha paddlat en del förut. Vi kan inrikta kursen på att lära sig grunderna, testa olika brädor, eller fokusera på vändningar och paddelteknik, öva tävlingsmoment såsom starter m.m. Du bestämmer vad du vill få ut av det hela, helt enkelt.

Prisinformation

Prova på: 450 kr för vuxen / 250 för barn

Nybörjarkurs: 550 kr per person

Fortsättningskurs: 550 kr / person

Norrköping City tour: 550 kr / person

Privatkurs: 1300 kr / person