Evenemang

Titta, Gissa, Sjung!

Linköping

I musikteatern ”Titta, Gissa, Sjung!” träffar du trollet Trulsa, som har isolerat sig i Coronatiden, och som tycker att tiden går såå långsamt. Kompisen, trollet Trulle, kommer på efterlängtat besök och tillsammans hittar dom på en lek som gör att tiden går lite snabbare och att allt ter sig lite lättare och gladare. Publiken kan vara med och gissa och sjunga tillsammans med trollen. Speltid 45 minuter.

Lämplig ålder: alla, från ca 3 år och uppåt

Manus & regi: Birgitta Wigforss

Pris: Vuxna 150 kr, barn 130 kr. Familj 490 kr (2 vuxna + 2 barn). Swish eller kontant.

Info & bokning: Tel/sms 070-533 05 66
Fri avbokning


Vi anpassar evenemanget till det rådande coronaläget genom att begränsa antalet deltagare i publiken och genom att placera publiken glest. Föreställningen äger rum på Folkparksteatern, utomhus men under tak.

 

Prisinformation

Vuxna 150 kr, barn 130 kr. Familj 490 kr (2 vuxna + 2 barn)

Res med kollektivtrafiken

Du tar dig lätt till stadskvarteren och Valla gård med lokalbuss från Resecentrum, Linköpings tåg- och busstation. Det finns även goda bussförbindelser mellan centrum och friluftsmuseet. För information om aktuella bussnummer och tider, kontakta Östgötatrafiken, 0771-21 10 10, www.ostgotatrafiken.se

Vägbeskrivning

Friluftsmuseet Gamla Linköping är beläget ca 2 km väster om Linköpings centrum. Buss nr 3, 12 och 13 från Resecentrum har hållplats alldeles intill stadskvarteren. Med bil kör du Drottninggatan/Malmslättsvägen alternativt y-ring och följer skyltningen. Från E4 finns skyltning "Gamla Linköping" från avfart 111. Bil- och bussparkering samt några ställplatser för husbil finns i direkt anslutning till museiområdet.