Evenemang

Kör för en kväll - Light of sinigng - Workshop

Valdemarsvik

ALLA som vill sjunga är välkomna!
Stämsång, Energi, Skratt och Fokus.
Denna workshop är nr 3 i en serie körsångsworkshops som du är välkommen att delta i alla fem eller en av dem. Vi sjunger olika sånger olika gånger och du anmäler dig till varje workshop var för sig. (Övriga datum är 30 juni World of singing, 7 juli Joy of singing, 21 juli Rhythm of singing, 28 juli soul of singing,)

REPERTOAR DENNA KVÄLL - 
Denna kväll sjunger vi sånger med temat hopp och ljus på olika sätt. En blandning av nya sånger skrivna för community singing av körledare inom Natural Voice och Världsmusik, material på olika språk, engelska , svenska, korta sånger som blir musik på en gång. Det finns en otrolig styrka i att samlas i sång. Ta med dina vänner o sjung i kör för en kväll! 

Instudering och upplägg:
Vi lär oss sångerna via gehör o repetition. Inga papper, utan muntlig tradition. 
Vi jobbar med röstteknik, andning och närvaro och lär oss flerstämmiga arrangemang, mellan 2 & 8 stämmor. 

PRIS: 150 kr kostar det att delta denna kväll
Tid: 19-20.30 

Ålder: från 15 till 115 år

ANMÄLAN: 
Skicka ett meddelande om du vill delta, går bra att anmäla sig ända fram till en timma före start
mail till: kajsanorrby@hotmail.com 
eller via sms: 0739-881399.
Berätta gärna lite om dig själv och din relation till din röst. 

Körledare: Kajsa Norrby, sångerska, pedagog, körledare och scenkonstnär med bakgrund i klassisk sång, folk- och världsmusik och scenisk musik. Kajsa jobbar dagligen med körsång och röst och har stor erfarenhet av att leda grupper av olika slag. 
Hon är körledare inom nätverket Natural Voice i Storbritannien. Genom nätverket "NVN" har Kajsa kollegor runt om i Europa, USA och Australien vilket öppnar upp möjligheter för spännande samarbeten och stora låtskatter. Hon har även många kontakter inom körsverige, och bl.a UK där hon återkommande är ledare för sångworkshops
Kajsa är kulturproducent på Långrådna Kultur och har ett flertal körer som hon leder kontinuerligt under höst- och vårtermin samt workshops både som frilansande eller stationär. Nu dock uppehåll under sommaren och terminsstart i aug igen. 


I samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan