Evenemang

Musik på Winden: Den röda ballongen

Linköping

DEN RÖDA BALLONGEN
Östgötamusikens ensemble Crusellkvintetten

En musiksaga om vänskap, om att hjälpas åt och om att få vara den man är. Vad är det som händer på Cirkus Bertimus? Cirkusdirektören är stressad och djuren är ledsna. Giraffen, Elefanten och Påfågeln längtar till sina hemländer. Flickan, cirkusdirektörens dotter, får inte vara med på cirkusen. En dag rymmer hon och alla djuren! Så småningom kommer de tillbaka till cirkusen, men på ett villkor – att det sker en förändring! Musik av Andrea Tarrodi.


Passande ålder: 3–5 år

 

Musik på Winden är Östgötamusikens populära konsertserie för barn och familjer. Våra egna ensembler och inbjudna artister ger sköna och lekfulla konserter på Winden, Östgötamusikens lokaler, ingång på Östgötagatan 19, våning 3 (Linköping Konsert & Kongress). Hiss för barnvagnar och rullstolar finns. 

Boka

Prisinformation

Boka din biljett online via ticketmaster och få den i mobilen eller hämta ut den hos närmaste ombud. Du kan köpa biljett online till kl 12.00 på själva konsertdagen, därefter säljs resterande biljetter i kassan på Winden, Östgötamusikens lokaler i Linköping Konsert & Kongress.

Priset är 50 kr per biljett.