Evenemang

TÅRAR ÄR FÖR SVAGA - 11/9 på NYGATAN9 i Boxholm

Boxholm
TÅRAR ÄR FÖR SVAGA
En korridor, en dörr, en stol i ljus furu, en tavla med guldram en stol till, ett litet bord. Kanske påminner det om en ett väntrum på en vårdcentral eller på ett äldreboende. Eller?
Här möts i varje fall Stig-Olof och Gunbritt. Han en gång i tiden en handelsresande. Hon en kvinna av sin tid. TÅRAR ÄR FÖR SVAGA är en föreställning om minnen och bristen på minne och hur våldet, inte minst i nära relationer, formar och deformerar oss människor.
Stig-Olof spelas av Christer Gustafsson. Gunbritt spelas av Sara Jussi. Pjäsen är skriven av Jan Holmbom och hade urpremiär i Linköping den i juni 2019. Det är också Jan som stått för regin.

Teater Treo är en fri teatergrupp baserad i Boxholm som bildats i år 2019. Sara Jussi, Christer Gustafsson och Jan Holmbom utgör den fasta teaterensemblen och TÅRAR ÄR FÖR SVAGA är Teater Treo’s första teateruppsättning.
Hemmascen för Teater Treo är kulturhuset NYGATAN9 i Boxholm.

MER INFO: Jan Holmbom :: tel 070 525 73 80 :: jho@linnefors.se

Prisinformation

150 kr (inkl 20:- i serviceavgift) Biljetter via ostbok.se eller via swish (0705257380) ev återstående biljetter säljs i entrén 1 timme innan föreställning.