Evenemang

Stegeborgsgården

Vikbolandet, Norrköping

Sommarmenyn i restaurangen innehåller lokalproducerade hamburgare, lax från Kallsöfiskarn, kikärtsbiffar, alla rätter finns i barnportioner. Vår stolta paradrätt och storsäljare lagar vi med omsorg av potatis och mycket kärlek – Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt. Du beställer din önskade mat i kassan och serveras sedan vid bordet.

På cafémenyn finns till största delen hembakat kaffebröd och smörgåsar och vi säljer lokalproducerad glass från Sänkdalens gård på Vikbolandet. Detta kan njutas med en kopp svart rättvisemärkt Zoegakaffe. I vårt tesortiment finner du bland annat Stegeborgsblandningen, en fyllig svart teblandning med fruktiga toner, som bara finns hos oss.

Till maten kan du välja att dricka någon av Brunnebys goda drycker, de klassiska läskedryckerna, mineralvatten, lättöl eller varför inte vårt egna goda källvatten. På gården försöker vi skapa en drogfri miljö, vilket innebär att lättöl är det alkoholhaltigt starkaste vi serverar.

Vi erbjuder mat och fika till förbeställda grupper och arrangerar festmiddagar året runt. Samt catering under vår, höst och vinter.

Det här evenemanget är en del av Östgötadagarna 2019. Läs mer om Östgötadagarna >>

Prisinformation

Meny från 80-200kr

Vägbeskrivning

Från Norrköping kör mot Arkösund, följ skyltningen mot Stegeborg. Från Söderköping ta färjan.