Evenemang

Vårracet

Mantorp, Mjölby

En av säsongens största och mest fullmatade racinghelg med över 200 startande bilar. Sportvagnsmästerskapet och SSK gör upp i sina serier och visar på bredden inom svensk racing.

Under Vårracet kommer både landsvägsklassiker och extrema bilar och tävlar. Sportvagnsserien innehåller allt från standard till modifierade fordon, och även racersportvagnar så som Clubman och Radical, och i Stockholms Sportvagnsklubbs serie tävlar blandade klasser t.ex. Renault Junior Cup där man kan tävla från det år man fyller 13 år, flera karossbilar - allt från klassiker till modifierade extrema bilar.

Helgen bjuder helt enkelt på mycket körning med test och kval på lördagen och på söndagen är det avgörande race hela dagen.

Vägbeskrivning

Mantorp Park ligger precis utmed E4:an, mellan Mjölby och Linköping i Östergötland. Kör av avfart nr. 110 om du kommer med bil på E4:an. Fortsätt några hundra meter mot Skänninge (passera Statoil på höger sida), så ligger huvudentrén på vänster sida. De flesta tåg stannar i Linköping, och många i Mjölby. Från dessa båda städer går pendeltåg till Mantorp. Det finns flygplats i Linköping, men såvida man inte flyger KLM eller SAS så rekommenderar vi Stockholm-Skavsta i Nyköping dit många lågprisflyg flyger till.