Evenemang

Augustifesten 2019

Norrköping

Augustifesten är Norrköpings stadsfest - en gatufest i centrala Norrköping. Musik, underhållning för hela familjen, Ungdomszon, marknad och mycket mer står på programmet. Augustifesten är tillbaka vecka 33 med ett fullspäckat – och matigt – innehåll. Den 15:e – 18:e augusti går Augustifesten 2019 av stapeln som fortsatt kommer att hållas i området kring Södra Promenaden, Kristinaplatsen och Vasaparken. Alla evenemang under Augustifesten har fri entré.

Årets smaskigaste nyhet är den prisbelönta matmarknaden International Food Festival som smygstartar Augustifesten redan på onsdagen den 14:e augusti. Det blir matglädje & inspiration från hela Europa med över 30 utställare från omkring 15 olika länder där en kommer att kunna smaka på kvalitetsburgare, äkta spansk paella, franska ostar och en mängd bakverk och delikatesser.

Augustifesten genomförs med ett fokus på aktivering och att skapa ett evenemang för alla – med en stadskärna där alla kan känna sig trygga under ledorden folkhälsa, trygghet och inkludering.

Den sedvanliga knallemarknaden kommer att finnas på plats längs delar av Olai Kyrkogata och Södra Promenaden - tillsammans med fantastisk musikunderhållning i Vasaparken.

Håll utkik här på vår web, och på vårt officiella evenemangssida på Facebook för de allra senaste nyheterna kring artister, aktiviteter och hålltider. Vi ses i vimlet!

För mer info: https://www.upplev.norrkoping.se/sv/item/augustifesten-2019