Evenemang

Rampfeber

Östgötateatern, Norrköping   -  En del av: Östgötateatern

En fartfylld fars på Östgötateatern!

Ett teatersällskap med skiftande begåvning repeterar in i det sista den rätt så mediokra farsen I bara mässingen för premiär någonstans på den engelska landsbygden. Regissören Lloyd försöker några timmar före premiären få skådespelarna att överhuvudtaget komma igenom pjäsen en enda gång. Det blir inte lättare eftersom ett par av dem är förälskade i honom, en har tittat aningen för djupt i flaskan, en hela tiden tappar linserna och någon ännu inte begripit pjäsens handling.

I andra akten får vi följa föreställningen från backstage. Det mesta verkar viktigare än själva framförandet, då svartsjukan härjar och whiskyflaskan absolut inte får hamna i fel händer.

Till sist får vi se den allra sista föreställningen på den långa turnén, då ensemblen verkar ha glömt både repliker och överenskommelser fullständigt.

Rampfeber är en svindlande komisk inblick i teaterns magiska (?) värld!

Boka

Prisinformation

Se biljettpriser på www.ostgotateatern.se/biljettpriser

Fakta

ÖPPEN REPETITION
Välkommen på öppen repetition på Stora teatern i Norrköping den 25 januari kl. 12.00. Längd: en timme. Fri entré, ingen förbokning.

INTRODUKTION
30 minuter innan föreställningsstart kan du ta del av en kostnadsfri introduktion i Zacharias salong.

PROGRAMKVÄLL
Fördjupa dig i föreställningen vid programkvällen Bakom ridån. Fri entré, biljetter förbokas. Läs mer på www.ostgotateatern.se/bakomridan.

Faciliteter

Café