Evenemang

Rita tillsammans med islandshästflocken

Hästhov i Vimne - Islandshästflocken, Mjölby   -  En del av: Hästhov i Vimne - Islandshästflocken

Intuitiv målning tillsammans med hästflocken är ett bra sätt att låta hästens budskap måla sig själv.

Kom till ro i hagen tillsammans med flocken så nära eller långt från  hästarna som känns bekvämt. Välj med eller utan kroppskontakt och  koppla upp dig och känn efter vilken färg, form, rörelse, ord, föremål osv som hästen vill förmedla. Helt spontant, låter man färgpennan röra sig fritt. Hästen hjälper dig släppa loss skaparkraften och upptäcka nya världar inom och utom dig själv.

Gå in det kollektiva medvetandet

Det gäller att på något vis koppla bort sig själv och låta det inre, det undermedvetna, komma till tals med hästen och uppenbara sig på pappret. 
Man kan få till sig olika känslor under tiden man målar. Hur ser arg, ledsen, irriterad, glad, ung, gammal osv ut i en färg, rörelse eller form. Det kan bero på hur just den hästen gestaltar det till dig.  Man vet aldrig som som kommer att framträda på pappret

Inspireras

Jättekul att visa, diskutera och jämnföra det man snappat upp med varandra efteråt. 
Ofta väljer man att måla med samma färger till just den specifika hästen. Det låter kanske lite flummigt men det fungerar faktiskt så att man omedvetet väljer samma färg. Varje färg har en viss frekvens som påverkar kroppen och sinnet. Hur man ska förklara detta kan vara lite svårt men kanske är det inte så viktigt att förklara.

Aha moment

Huvudsaken är att vi blir medvetna om hur mycket som är energi när vi vill kommunicera med en häst eller andra människor. Det blir en målning som visar att just så här känns det inom hästflocken just nu färgat av vad just du bär med dig i livet.

Bokning

225 kr per person. Bokas senast 48 tim innan på rolfdottir@gmail.com

Går jättebra att komma andra dagar på året efter förfrågan

Detta evenemang är en del av #Utflykta. Hitta fler spännande utflykter här!

 

Mer från Hästhov i Vimne - Islandshästflocken

Utbud

Prisinformation

 225 SEK

Bokas 48 tim innan på rolfdottir@gmail.com

Fakta

Ingen hästvana eller målar vana behövs