Boende

Camping Arena Grosvad

Finspång   -  En del av: Medley Arena Grosvad Finspång
Välkommen att bo på Camping Arena Grosvad, ett naturnära boende i Finspångs centralort som erbjuder en aktiv semester med närhet till utflyktsmål, äventyr och avkoppling.

Camping Arena Grosvad ligger centralt men är ändå avskilt och har naturen inpå knuten på. Det är lätt att utgå här ifrån och upptäcka det breda utbud som finns i Finspång och grannorterna.

Tälta, bo i stuga eller hyr ställplats

På området finns tre stugor utrustade med sex bäddar i vardera stuga fördelat på två sovalkover med våningssängar och en bäddsoffa i vardagsrummet.
I varje stuga finns även kök med porslin, tv i vardagsrummet, toalett och dusch. Städning, sänglinne och handdukar ingår ej i stughyran. Minimiålder för bokning är 18 år. Minst en
myndig person måste ingå i varje bokad stuga om inget annat överenskommits.

Det finns också ställplatser med el för husbilar och husvagnar samt tältplatser att hyra.

För praktisk information om aktuella priser, bokning, områdeskarta och ordningsregler besök Finspångs kommuns webb via länken:

Finspångs kommun - Arena Grosvads Camping

Området Arena Grosvad

Arena Grosvad är Finspångs idrotts- och rekreationsområde. Här finner du helheten för upplevelser, äventyr och motion. På Arena Grosvad kan du utöva inomhussporter såsom tennis, squash, badminton och volleyboll. På Grosvads idrottsplats hittar du arenor för till exempel löpning, längdskidor, MTB-cykling, fotboll och friidrott. Bad- och friskvårdsanläggningen erbjuder ett av Sveriges häftigaste äventyrsbad med rutschbanorna Black Hole och den mäktiga Magic Eye på hela 95 meter! Här finns också ett vattenland och ett miniäventyr för de minsta.

Från Arena Grosvad är det även gångavstånd till badplatsen i sjön Gron.

Området drivs av Medley på uppdrag av Finspångs kommun.

Mer från Medley Arena Grosvad Finspång

Utbud