Evenemang

Sörsjöns äventyrspark

Åby, Norrköping

Vid Sörsjöns camping har vi byggt vår Äventyrspark för Er som vill prova massor med höghöjdsbanor och linbanor, troligtvis en av nordeuropas största samlingar. Här kan ni klättra i hela 21 banor från 2 till 20 meter upp.

Du får låna utrustning, får en instruktion, får visa att du kan och förstår och får sedan prova våra banor så mycket du hinner.

Barn under 10 år måste klättra tillsammans med vuxen. Med hjälp av en medföljande betalande vuxen fungerar våra gula barnbanor på 2 meters höjd ner till 3-4 års ålder.
Idag finns 21 färdiga klätterbanor i olika svårighetgrad från gul till svart och 3 separata linbanor.

Ha på dig oämma kläder och bra skor samt tag gärna med fika och badkläder för några av banorna tar på krafterna! Vi har värdeskåp med lås till utlåning (eller tag med eget). Under klättringen rekommenderar vi att man tar av halsband, ringar och andra smycken som kan fastna samt att man sätter upp håret. Lämna därför gärna er smycken hemma!

Vuxen 400:- Ungdom 10-16 år 300:- Barn -9 år 200:-

Öppettider 11-15

Prisinformation

Vuxen 400:- Ungdom 10-16 år 300:- Barn -9 år 250:-

Vägbeskrivning

Kör väg 55 mot Åby/ Katrineholm, följ skyltning mot "Sörsjön" ca 9 km. Fortsätt till den stora parkeringen, sedan via badplatsen på höger sida av sjön.