Se och göra

Stadsmissionens Second Hand

Öppet till 18:00 - Linköping

Genom Stadsmissionens Second Hand bidrar du till ett både mer hållbart och mänskligt samhälle! I stora butiken på 600 kvadratmeter hittar du härliga möbler och prylar att inreda ditt hem med. Eller udda plagg till garderoben.

Alla kläder och textilier till kilopris. Det innebär att vi inte prismärker enskilda plagg och textilier - det är vågen som avgör priset. Välkommen in och testa vågen - det blir inte billigare! 

På Stadsmissionen har vi lång erfarenhet av att möta människor som står utanför arbetsmarknaden. Vår Second Hand består av butik, sortering och transport.

Hos oss får människor möjlighet att närma sig arbetsmarknaden genom arbetsträning och meningsfull sysselsättning. Både när du handlar och skänker är du därför med och skapar möjligheter för medmänniskor att växa. Tack för att du hjälper oss att hjälpa!

Fakta

Kilopris - vågen avgör priset:

Kläder: 69 kr/kg
Textilier: 29kr/kg

 

Vill du skänka till oss?

Öppettider inlämning gåvor
(separat ingång i anslutning till butiken):
mån, ons, fre kl 8.30-16.00
tis, tors kl 8.30-18.00
lör kl 10-15.00

 

Frågor om hämtning?
Ring 013-26 38 90

 

Återvinningscentralen Ullstämma
Du kan också åka till återvinningscentralen i Ullstämma för att skänka kläder, prylar, elartiklar och möbler till oss. Var tredje vecka är det nämligen vår tur att hämta det som skänkts i den återbruks-container som vi delar med Hjärta till Hjärta.

Hitta hit:
Vi finns intill Erikshjälpen i Tornby, på Roxtorpsgatan 14b.

Faciliteter

  • WC/Toalett
  • Parkering