Paket/Erbjudande

Öppnings erbjudande på Valö den 10 maj.

Björkfors, Kinda

Öppningserbjudande hela helgen. Kaffe med Wienerbröd 20 kr. Varmt välkomna till vackra Valö. Öppet 11-19

Glittrande vatten, grönskande skogmark, fågelkvitter och god mat. På Valö café värnar vi om det lokala och det närproducerade. På vår meny presenterar vi Kindatallriken där vi varsamt valt ut några av regionens finaste råvaror, en hemmagjord hamburgare med kött från trakten eller varför inte testa caféets trotjänare och kändis – räksmörgåsen. Du kan välja mellan varma och kalla rätter eller bara ta en kopp kaffe eller ett glas vin i solen. Platsen för människor som gillar att umgås, koppla av och äta gott.

Vi har öppet från ljusgröna maj månad fram till sensommardagar i början av september. Förutom god mat och dryck anordnar vi allsång, en hantverksmarknad, ölprovning, yoga- och hälsofrukostar och danskvällar. Vi är även med och arrangerar guidningar, kajakkurser och filmkvällar. Ät gott och aktivera dig hos oss på Valö café. Vi önskar dig varmt välkommen!

Vägbeskrivning

Från Linköping, kör väg 34 till Rimforsa och sväng vänster i rondellen. Följ skyltning mot Björkfors. Åk igenom Björkfors och fortsätt längs med sjön. Efter 700m ser ni badplatsen och bron till Valö.

Avstånd från Linköping 60 km, Kisa 23 km,
Åtvidaberg 33 km, Vimmerby 54 km