Paket/Erbjudande

Från Skjutshåll till Cykelkoll - Gästgifvarhelg med cykelträning

Motala

När du kliver in genom dörrarna kliver du också in i historien, Kielmo Krogh som Tjällmo Gästgifvaregård hette, öppnades redan 1670. Här har många kunnat släcka törsten och därtill fått en natts sömn genom åren. Även om såväl hus som mat förändrats genom århundradena så är det viktigaste oförändrat – Gästgifvaregården är alltjämt en perfekt plats för rekreation och batteriladdning. 

Med 12 rum gör det hotellet till ett utmärkt ställe för den lilla gruppen att kunna boka hotellet för sig själva och styra sitt eget schema och önskemål.

Cykelkorset Tjällmo

En vacker vårdag är det en vanlig syn att se klubbar passera här med sina träningsgrupper. I Linköping, Motala och Örebro finns aktiva kluibbar som ofta passerar. Detta är inte av en slump. Vägar, variation och skiftande natur gör detta till idealet för turen. Genom att utgå från Tjällmo får du tillgång till många populära rutter.

Välj själv din runda och temp. Cykla landsväg eller i skogen. Eller gör en riktig njutartur och lägg till lunch paket och fikakorg.

"After Bike"

Efter en dag i cykelsadeln, med väder och vind, kanske med ömmande muskler, kanske du hör till dem som tycker att en del av behållningen är en god öl efteråt. Ett litet men brett utbud av klassiker och nya mikrobryggerier finns på hyllan..Eller testa en alkoholfri, chilidryck med citron och ingefära som får fart på blodcirkulationen och smaklökarna..

Härlig middag och bekvämt boende

På kvällarna dukar Gästgivaregården upp din middag, där de lokala råvarorna utgör stommen i den måltidsupplevelse som vi vill ge dig. Det finns även möjlighet att beställa vinpaket samt såväl kaffe som avec. Mätt och belåten drar du dig tillbaka till rummet och återkommer på morgonen utvilad till frukosten och en ny dags cykelturer..

Vila till cykelmusklerna

Är inte alla i sällskapet cyklister ? Eller vill ni variera vistelsen. Utnyttja vår närbelägna vandringsled Skönnarboleden eller en dag på vårt vackra å och sjösystem i en kanot. För gruppen, passa på att boka in ett yoga-pass att börja dagen med.För säkerhets skull har vi inkluderat Medevisalvans "Rumpräddare" och "muskelmjukare" i paketet.

Fakta

Cykelpaketet

  • Logi del i dubbelrum 2 nätter (enkelrumstillägg 200:-)
  • Frukost x 2
  • Tvårättersmiddag x 2 (dryck tillkommer)
  • Cykelkarta norra Motala
  • Medevisalvans ekologiska hudvård (Vätternrundepaket för skav och trötta muskler)

Pris 1.990:- / person

Tillägg lunchpaket 125:-

Tillägg fikapaket med nybakt kaffebröd 50:-