Äta

Skänninge Stadshotell, restaurang

Skänninge, Mjölby   -  En del av: Skänninge Stadshotell

Skänninge Stadshotell anno 1885, är ett mycket vackert hotell mitt i Sveriges vagga - Skänninge. Vår vackra oscarssal med sina åtta meters takhöjd och enorma kristallkronor är givetvis vårt unika kännetecken och här dukar vi upp till alla typer av festliga arrangemang, såsom bröllop, galamiddagar, danstillställningar, fester, julbord etc. 

Hotellet har idag nio vackra och individuellt inredda rum och totalt 19 bäddar. Vi står inför en stor ombyggnation där ytterligare 24 rum kommer byggas.

Konferenser hos oss ska ge ett postitivt minne och vi satsar mycket på att förmedla en speciell känsla präglad av en mysig och varm atomsfär med lite extra "lyx". 

Vår restaurang är öppen varje dag året runt och i vårt kök använder vi helst råvaror från Östgötabygden och har alltid ekologiska basvaror. Vi lagar all mat helt från grunden och använder inga konstiga tillsatser och undviker alla onödiga E-ämnen. Hos oss finns alltid mat för veganer, vegetarianer och olika former av specialkost. Gedigen vällagad svensk, östgötsk mat och rejäla bufféer med mycket grönt, är vårt kännetecken.

Varje fredag har vi AfterWork med en särskild tema-buffé - ofta med någon särskilt inbjuden gäst, gästkock eller liveunderhållning. Minst en gång i månaden har vi någon typ av större evenemang öppet för allmänheten. 

Julbordssäsongen på Skänninge stadshotell är helt underbar och kan inte beskrivas - den måste upplevas!

Välkomna

Mer från Skänninge Stadshotell

Utbud

Sociala medier


Twitter