Äta

Stadsmissionens Café

Linköping

Gott för en god sak! Vi är ett  alldeles ovanligt café i centrala Linköping. Vår historia som café började januari 2008 när Emanuelkyrkan generöst skänkte den vackra kyrkbyggnaden till Linköpings Stadsmission. 

Hos oss serveras dagens lunch varje vardag mellan kl 11– 14. Varje vecka komponeras en smakfull maträtt, en överraskande smörgås och en ny soppa att avnjuta. Vår mycket populära soppa serveras som buffé, alltid med flera goda tillbehör att välja till - du tar så mycket du behöver!

Vi lagar och bakar allt omsorgsfullt från grunden, på plats i vårt eget kök och bageri. Kocken, bagaren och cafépersonalenarbetar tillsammans med volontärer samt människor som arbetstränar hos oss. 

Stadsmissionens Café bedrivs som ett socialt företag där det skapas möjligheter för människor att växa genom arbetsträning, praktikplatser och meningsfull sysselsättning. Allt överskott återinvesteras i Linköpings Stadsmissions arbete för ett mänskligare samhälle. 

Varmt välkommen till ett unikt café med mångfald, högt i tak, vintage och skön atmosfär!

Boka

Prisinformation

Afternoon Tea varje torsdag - ät så mycket du behöver
165 kr/pers
0 -3 år gratis, 4-12 år,10 kr/år

OBS! Behöver bokas, begränsat antal platser till 2 sittningar

DAGENS LUNCH 11-14 mån-fre

"Soppa som buffé" med smakfulla tillbehör samt kaffe med liten kaka
89 kr/person
barn t o m 12 år 45 kr

Dagens lunch samt kaffe och liten kaka
99 kr/person
barn t o m 12 år 50 kr

Dagens smörgås
55-95 kr

Fakta

Vill du abonnera vårt café? 

Häftigare lokal i Linköping blir svår att hitta. Läs mer på vår hemsida eller kontakta verksamhetsledare Katja Welin för mer info. 

Faciliteter

  • Lunch
  • Skötrum för spädbarn
  • Uteplats
  • WC/Toalett
  • Gratis WiFi
  • Rullstolsanpassat