Paket/Erbjudande

Kombinera konferens och femkamp

Åtvidaberg   -  En del av: Yxnerum hotell & konferens

Prisexempel

1855 kr
2 dagars konferens med femkamp i sporthallen
Visa alla priser

Äntligen!
Efter ett och ett halvt år av social distansering, hemmajobb och isolering längtar vi alla nu till att börja umgås – både på och utanför jobbet. När man nu äntligen får lov att träffas igen så kan det verkligen finnas behov att även återbygga teamkänslan i företaget eller avdelningen igen. Ett perfekt sätt att göra detta är att till exempel spela och tävla tillsammans. Hos Yxnerum kurs och konferenscenter får man möjlighet att göra just detta.

I hjärtat av Östergötland,
Endast 45 minuters bilresa från både Linköping och Norrköping ligger anläggningen – perfekt för de som vill stråla samman på en plats lagom långt från stadens stress och press, en plats att komma samman och finna ny kraft och framgångsrika idéer. Hit välkomnas både små och stora sällskap till den vackert belägna och omsorgsfullt renoverade hotell- och konferensanläggning.

Konferens med aktivitet 
Åk på konferens med företaget och väck samtidigt teamkänslan till liv. Yxnerum kurs och konferenscenter är en naturlig plats att utöva olika former av idrott och även jakt och fiske.

Sporthallen 
Sporthallen gör anläggningen onekligen unika på marknaden. Den är ca 800 kvm och kan självklart användas till mycket annat än idrott; varför inte en mässa eller en konsert, en större konferens eller en utställning? Man kan också få hjälp att ordna det stora arrangemanget.

Femkamp och andra aktiviteter 
Kombinera en konferens med en femkamp eller en turnering för att utmana varandra, ha kul och stärka teamkänslan. I femkampen ingår bland annat grenar som backstapling, mattcurling och segwayslalom. Grenarna kan variera beroende på antal deltagare samt väder och även egna önskemål. Det finns förutom femkamp en mängd olika aktiviteter som man kan ägna sig åt. Varför inte utmana jobbarkompisarna i en innebandymatch? Eller bara njut av den vackra omgivningen och ta en uppfriskande promenad eller joggingtur i spåret.

Populära konferenspaket 
Yxnerum kurs och konferenscenter skräddarsyr en lösning som passar just dig och din grupp. Hotellets faciliteter såsom biljard, bastu, utomhuspoolsommartid, gym ingår alltid i priset. Det finns även olika konferenspaket som går att boka för sällskap på minst 10 personer.

Läs mer på www.yxnerum.se

Mer från Yxnerum hotell & konferens

Utbud

Prisinformation

Äntligen!
Vi är så glada att man nu kan samlas igen.  Många har redan bokat och vi ser hur det förfrågningarna strömmar in. 

Att bygga team känslan med femkamp kan göra stämningen i gruppen avslappnad och trevlig.

Konferenspaket med femkamp i sporthallen
2-dagarskonferens med boende i dubbelrum (lunch-lunch)2 Lunch
2 fika
3- rätters middag
Frukost
Konferenslokal

Pris: 1855 kr per person (inklusive moms)

Dag nr 1
kl 12.00 Ni startar konferensen med en Lunch och går sedan till ert konferensrum. 
kl 14.00 Fika paus sen fortsätter ni programmet fram till 15.30 i konferensrummet.kl 16.00-17.30 har ni  femkamp i sporthallen.
I femkampen kan det ingå grenar som backstapling, mattcurling, seg Way slalom, luftgevär skjutning och teamskidor. Grenarna kan variera beroende på antal deltagare och era egna önskemål. Man delar upp gruppen i olika team som konkurrerar mot varann.Kl 17.30-19.00 Före middag kan ni använda jacuzzi och bastu.
Kl 19.00 3 rätters middag som är kvällens höjdpunkt.  
kl 21.00 Träffas ni i baren med prisutdelning och mingel.

Dag nr 2
Kl 08.00-09.00 Frukost 
Kl 09.00 Konferens 
Kl 10.00 Avslutning av konferensen
Kl 12.00 Lunch.

Bastu, relaxavdelningen med biljard ingår i priset. 

Pris för tillägg
Önskar man Jacuzzi kostar den 100 kr per person. Om någon önskar bo i enkelrum så tar vi 100.- för enkelrumstillägg.
Om ni önskar att avsluta efter att ni ätit frukost så är det också möjligt.
Då kan vi reducera priset med 200.- för Lunch och fika.

 

Vägbeskrivning

Från Åtvidaberg: Följ skyltar mot Yxnerum/Ringarum. Anläggningen ligger på vänster sida när ni ankommer till Yxnerum

Från Linköping: Kör väg 35 mot Åtvidaberg/Västervik. Inne i Åtvidaberg följer du skyltar mot Yxnerum/Ringarum i andra rondellen. Anläggningen ligger på vänster sida när ni ankommer till Yxnerum

Från Norrköping: Kör E22 mot Söderköping/Kalmar. Kör genom Söderköping och efter ca 20 km sväng av i Ringarum och följ skyltar mot Yxnerum/Åtvidaberg. Anläggningen ligger på höger sida när ni ankommer till Yxnerum