Boende

Alma B&B

Horn, Kinda

Alma B&B är en villa centralt belägen i det lilla samhället Horn i Kinda kommun.
I huset finns två lägenheter för uthyrning. Lägenheterna kan anslutas till varandra. I båda lägenheterna finns goda möjligheter till matlagning. I varje lägenhet finns ett badrum med dusch. Samtliga lägenheter har TV.

Trädgården erbjuder möjligheter till såväl avkoppling som aktivitet. Kaffe, te och annan alkoholfri dryck finns tillgängligt dygnet runt i varje lägenhet.

Samhället: I Horn är det nära till allt. Matbutiken, ICA Nära, ligger en kort promenad bort. Badplatsen vid Stångåns strand finns ca 400 meter från Villa Alma. Där hittar du även minigolf, boule- och tennisbana. I Horn finns ett cafè, Hornåbergs camping, som är öppet sommartid.

Ett elljusspår utgår från badplatsen. Vintertid finns det skidspår. Det är även nära till naturen med vandrings- och kanotleder i Kindabygden. Till Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby är det 33 kilometer. Det finns bussförbindelse till Kisa och Linköping ifrån Horn. Avstånd till Östersjön är 50 km och till Linköping är det 70 km.

Information om lägenhet 1 : rum och pentry 

Två bäddar + extrabädd

 Beskrivning

Lägenheten är en av två stycken i en villa centralt belägen i det lilla samhället Horn. Lägenheten är utrustad med ett pentry med kyl och spis, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Det finns gott om porslin, bestick och glas. I sovrummet finns en dubbelsäng, kakelugn och TV. I lägenheten finns ett badrum med dusch.

Information om lägenhet 2: två rum och kök

Två bäddar + bäddsoffa med två bäddar + en extrabädd

Beskrivning

Lägenheten är en av två stycken i en  villa centratt belägen i samhället Horn. Lägenheten har ett välutrustat kök med kyl och, spis, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Det finns gott om porslin, bestick och glas. Det finns även ett sällskapsrum med matplats, soffgrupp och TV. I lägenheten finns ett badrum med dusch

 

Prisinformation

Prislista

 

per bädd

veckopris

Alma-1

300 kr

 

Alma-2

300 kr

 

Extra beställningar:Hyra av sägnlinne och handdukar: 100 kr/person Avresestädning: Ingår i priset. Frukost/kvällssmörgås : 100 kr/person/dag

Fakta

Tillägg:

Lakan och handdukar finns att hyra. Frukost/kvällssmörgås kan beställas. Vi inhandlar matvaror och placerar dem i kylen.