Evenemang

Spökvandring med Linköpings guideklubb

Friluftsmuseet Gamla Linköping, Linköping   -  En del av: Friluftsmuseet Gamla Linköping

Nu är det dags igen för gastar och andar att smyga runt på gator, gränder och gårdar i Friluftsmuseet Gamla Linköping! Du kommer väl? Kom om du törs och ta med hela släkten, vi väntar på er på de mest oväntade platserna! Vi ska ta alldeles särskilt väl hand om er under den mörka kvällen!

Friluftsmuseet Gamla Linköping är som gjort för att väcka spöken och andar till liv! Här på skumma bakgårdar och i mörka gränder trivs de som fisken i vattnet. Här letar de efter försvunna släktingar, försvunna huvuden, armar och ben och kanske också efter ett och annat gammalt hus som de bott i för länge, länge sedan!

Första start 17.30, därefter var tionde minut… Sista grupp utgår 20.00.

Info & biljettbokning på Ticketmaster.se, se länk nedan

Spökvandringen arrangeras i samarbete mellan Linköpings guideklubb och Friluftsmuseet Gamla Linköping.

 

 

 

 

Boka

Prisinformation

Vuxen 100 kr, skolbarn 40 kr 

Vägbeskrivning

Friluftsmuseet Gamla Linköping är beläget ca 2 km väster om Linköpings centrum. Det är lättillgängligt med egen bil från såväl stadskärnan som från flera större vägar, till exempel E4.
Kommer du med bil från centrum kör du Drottninggatan/Malmslättsvägen alternativt ytterringen (y-ring) och följer skyltningen.
Från E4 finns skyltning "Gamla Linköping" vid avfart 111 (tredje avfarten om du kommer norrifrån, första avfarten om du kommer söderifrån).