Paket/Erbjudande

Spa i goda vänners lag

Ydre

Vi har ett härligt ställe för samvaro och avkoppling nära till naturen. Gnottnehult ligger alldeles invid stranden till en mindre sjö. Runt gården finns ett öppet kulturlandskap och härliga skogar att promenera i. Skogarna är rika på bär och svamp och vilda djur. Låt naturen hjälpa Dig att koppla av och finna harmoni.


Ni bor modernt hus med 4 sovrum och fullutrustat kök, allrum med tv/video och badrum med dusch och toalett. Maten värmer och serverar Ni Er själva, kylskåpet är laddat med frukost, lunch och middag.
Ni väljer före ankomst från en meny.


På gården finns en vedeldad badtunna som Ni själva eldar efter instruktion. Att bada i varmt vatten under bar himmel är en fantastisk upplevelse.


Ni väljer en av följande spa-behandlingar:Hotstone massage 25 minAvspänningsmassage 25 minBodyscrub 25 minFotkur, fotbad, inpackning och massage 30 min


I paketet ingår det produkter för 3 "spa-behandlingar" på gör-det-själv stationer. Ankomst kl 11-12, avfärd dagen efter, senast kl 12.


Tag med egna lakan, badhandukar och morgonrock. Slutstädning ingår.

Prisinformation

Pris 1 050 kr per person, vid minst 4 personer.

Vill Ni ha självhushåll och egen slutstädning, men i övrigt samma innehåll så blir priset 750 kr per person, vid minst 4 personer.

Fakta

Minimum 4 personer och max 10 personer.