Paket/Erbjudande

Love-paket på Elite Stora Hotellet Linköping

Linköping   -  En del av: Elite Stora Hotellet Linköping

Boka ert Love-paket och njut av en romantisk vistelse där exotisk frukt, choklad och en flaska champagne väntar på rummet när ni ankommer. Fluffiga morgonrockar och tofflor sätter extra guldkant på tillvaron.

Morgon efter ankomstdagen myser ni med frukost på rummet eller provar något nytt från hotellets läckra frukostbuffé. För att ni ska kunna ta det lugnt och njuta in i det längsta erbjuds ni även förlängd utcheckning till kl.14.00. Bor ni natten mellan lördag och söndag kan ni dessutom ta extra sovmorgon, eftersom vi serverar frukost fram till kl 12.00 på söndagar.

För att boka ditt love- paket går du in på http://love.elite.se/ eller ringer till hotellet på telefonnummer 013- 129630. 

Mer från Elite Stora Hotellet Linköping

Utbud

Vägbeskrivning

GPS Koordinat: Stora Torget 9, 582 19 Linköping
58.410979, 15.622371

Det är lätt att ta sig till hotellet med bil. Inomhusparkeringen ligger i anslutning till hotellet (det finns även en utomhusparkering) och för den som använder allmänna kommunikationsmedel ligger buss- och järnvägsstationerna på endast 10 minuters gångavstånd. Flygplatsen ligger 10 minuter med bil från hotellet.